Events

Het Centrum voor Verduurzaming Regio Alkmaar maakt volgende stap

Het Centrum voor Verduurzaming Regio Alkmaar (CvV) zet met trots en nieuw elan de volgende stap in het versnellen van de energietransitie op bedrijventerreinen:

Versterking van het Bestuur
Per april is Jan Jorna aangesteld als onafhankelijke voorzitter van het CvV. Met zijn jarenlange ervaring als directeur bij Dura Vermeer, brengt Jan een schat aan kennis en expertise mee. Hij staat bekend om zijn vermogen om mensen te verbinden en samen te laten werken, wat van grote waarde zal zijn voor de verdere groei van het CvV. Het bestuur wordt verder versterkt door Rob Niele (Alkmaar), Maurice Gelissen (Dijk en Waard), Rob van der Wal (Heiloo) en Cornel Borst (Castricum).

Nieuwe Interim-Directeur
Bashar Al Badri is aangesteld als interim-directeur om met het CvV de verduurzaming sneller aan te jagen. Met zijn kennis en ervaring, onder andere opgedaan bij het opzetten van het duurzaam ondernemersloket in West-Friesland, zal hij focus en tempo brengen om meer ondernemers te bedienen vanuit het CvV.

Aanjager
Demi Loet-Loetoer is als aanjager het gezicht van het CVV en is het primaire aanspreekpunt voor ondernemers in de regio. Zijn inzet zal met de komst van de nieuwe interim-directeur nadrukkelijker gericht worden op het ondersteunen van ondernemers en bedrijventerreinen in hun transitie.

Bijeenkomst 15 juli
Hierbij nodigen wij u van harte uit om deze stap met ons te vieren op 15 juli a.s. Tijdens deze sessie bespreken we de uitdagingen en kansen van de energietransitie die bedrijven raken. U hoort inspirerende voorbeelden van innovatieve oplossingen en we gaan in gesprek over hoe ondernemers, individueel of collectief, de uitdagingen kunnen aanpakken.

De sessie vindt plaats bij De Baan (drafbaan) van 16:30 uur tot 19:00 uur. 

Wij hopen u daar te zien!

Namens het bestuur van het Centrum voor Verduurzaming Bedrijventerreinen Regio Alkmaar,

Bashar Al Badri,
Interim-directeur

Wat: Kennissessie Verduurzaming Bedrijventerreinen
Waar: De Baan, Koning Willem Alexanderlaan 4, Alkmaar
Wanneer: Maandagmiddag 15 juli a.s. 

  • Inloop vanaf 16.30 uur
  • Programma 17.00 uur – 18.00 uur
  • Netwerken tot 19.00 uur

Parkeren is eenvoudig op het terrein bij De Baan (drafbaan, Sportpark).

Meld u aan voor deze bijeenkomst: